Ondersteunde apparaten voor Spotify

Opmerking: je kunt per account maar op één apparaat tegelijk afspelen.

Je kunt de app op je pc, mobiel en tablet downloaden.

Download de app

Ondersteunde versies
iOSiOS 12 of hoger
AndroidAndroid OS 4.1 of hoger
MacOS X 10.11 of hoger
WindowsWindows 7 of hoger

De Web Player

Je kunt Spotify afspelen in je webbrowser.

Ga naar de Web Player

Ondersteunde webbrowsers:

• Chrome
  • Firefox
  • Edge
  • Opera
  • Safari

Andere apparaten

De app is beschikbaar voor sommige auto's, tv's, gameconsoles, slimme horloges en meer. Bekijk de app stores voor die apparaten.

Je kunt op nog veel meer apparaten afspelen met draadloze verbindingen, zoals Spotify Connect, Bluetooth, Apple AirPlay, Chromecast, Alexa, Google Assistant en meer.

Bekijk Spotify Everywhere voor compatibele apparaten, of controleer de informatie van de fabrikant.

Opmerking: je hebt alleen toegang tot Spotify-inhoud via de Spotify-app, de website van de Web Player en andere door Spotify geautoriseerde apps.

Voor het laatst bijgewerkt op: 4 augustus, 2021