PlayStation®

Download de Spotify-app op je PS4 of PS3 om naar je favoriete muziek en podcasts op je console te luisteren.

Inloggen

Open de Spotify-app op je console en kies een van de volgende manieren om in te loggen:

• Voer je e-mailadres en wachtwoord voor Spotify in.
  • Open de Spotify-app op je telefoon of tablet en vind je apparaat via Spotify Connect.

Je account wordt aan je PlayStation Network-account gekoppeld wanneer je inlogt op Spotify. Hierdoor word je automatisch ingelogd op Spotify als je op je PSN-account inlogt.

Luisteren tijdens het gamen

Voor: PS4.

Wanneer je Spotify op je PS4 afspeelt, gaat de muziek door terwijl je gamet.

Tip: Indien mogelijk in de game, kun je in-game muziek uitschakelen voor de beste Spotify-ervaring.

Om Spotify tijdens het gamen te bedienen:

1. Houd de PS-knop op je controller ingedrukt om het snelmenu te openen.
  2. Selecteer Spotify.
  3. Je kunt hier nummers overslaan, afspelen/pauzeren of het volume aanpassen.

Je kunt ook Spotify Connect gebruiken om de muziek met je telefoon te bedienen.

Spotify ontkoppelen van PlayStation Network

Je kunt je PSN-account ontkoppelen van Spotify door contact op te nemen met de klantenondersteuning van Sony en je gebruikersnaam door te geven.

Voor het laatst bijgewerkt op: 14 april, 2021