Spotify op Playstation

Download de Spotify-app op je PS5, PS4 of PS3 om naar je favoriete muziek en podcasts te luisteren op je console.

Inloggen

Open de Spotify-app op je console en kies een van de volgende manieren om in te loggen:

• Voer je e-mailadres en wachtwoord voor Spotify in.
  • Open de Spotify-app op je telefoon of tablet en zoek je apparaat via Spotify Connect.

Je account wordt aan je PlayStation Network-account gekoppeld wanneer je inlogt op Spotify. Hierdoor word je automatisch ingelogd op Spotify als je op je PSN-account inlogt.

Luisteren tijdens het gamen

Wanneer je Spotify op je PS5 of PS4 afspeelt, gaat de muziek door terwijl je gamet.

Tip: indien mogelijk in de game, kun je in-game muziek uitschakelen voor de beste Spotify-ervaring.

Spotify ontkoppelen van het PlayStation Network

Zo kun je je PSN-account ontkoppelen van Spotify:

1. Ga naar je accountpagina.
  2. Klik op Apps.
  3. Klik op Toegang verwijderen voor Sony.