Bekijk onze hulp op Twitter of Facebook:

TwitterFacebook

Taal wijzigen

Kies je apparaat om de taal op je Spotify-app te wijzigen.

1. Open de instellingen van je iOS-apparaat.
  2. Selecteer Spotify.
  3. Selecteer Taal en kies dan je voorkeurstaal.

Je moet de taalinstellingen van je apparaat wijzigen. Ga naar de supportwebsite voor je apparaat om te kijken hoe je dat doet.

Opmerking: hiermee wordt de taal op het hele apparaat gewijzigd.

1. Klik op  in de rechterbovenhoek en selecteer Instellingen.
  2. Selecteer onder Taal de taal van je voorkeur.
  3. Log uit en log daarna weer in.

Je moet de taalinstellingen van je browser wijzigen. Ga naar de supportwebsite van je browser om te kijken hoe je dat doet.

Opmerking: hiermee wordt de taal op alle webpagina's van je browser gewijzigd.

Voor het laatst bijgewerkt op: 30 november, 2021