Profielfoto

Creëer de juiste sfeer voor je profiel met een afbeelding.

Opmerking: zorg dat je afbeelding geen auteursrecht, handelsmerk of persoonlijke afbeeldingsrechten schendt.

1. Tik op Home .
  2. Tik op Instellingen .
  3. Tik op Profiel bekijken.
  4. Tik op PROFIEL BEWERKEN.
    Tip: je kunt hier ook je weergavenaam wijzigen.
  5. Tik op FOTO WIJZIGEN.
  6. Selecteer de afbeelding die je wilt gebruiken of tik op Huidige foto verwijderen.

Opmerking: als je de optie om te verwijderen niet ziet, is je account mogelijk verbonden met Facebook. (Je profielfoto van Facebook wordt standaard weergegeven.)

1. Klik rechtsboven op  en selecteer Profiel
  2. Klik op je afbeelding.
  3. Kies de foto die je wilt gebruiken of klik op Foto verwijderen.

Opmerking: als je de optie om te verwijderen niet ziet, is je account mogelijk verbonden met Facebook. (Je profielfoto van Facebook wordt standaard weergegeven.)

Werkte het niet?

Probeer uit te loggen en weer in te loggen om de verbinding te vernieuwen.

Als je je Spotify-account via Facebook hebt gemaakt, log je met Facebook in op je Spotify-account.

Het kan een paar dagen duren voordat je profielfoto van Facebook wordt weergegeven in je Spotify-account.

Voor het laatst bijgewerkt op: 7 juli, 2021