Spotify Connect

Met Spotify Connect luister je via speakers, op tv en andere apparaten door je Spotify-app als afstandsbediening te gebruiken.

Ga naar Spotify Everywhere om te zien welke apparaten compatibel zijn. Als je apparaat er niet tussen staat, kun je het ook aan de fabrikant vragen.

Aan de slag

Zorg er eerst voor dat:

• Alle apparaten zijn verbonden met hetzelfde wifinetwerk.
  • Je Spotify-app up-to-date is.
  • De software van alle apparaten up-to-date is. Als je het niet weet, neem dan contact op met de fabrikanten van je apparaten voor informatie over het bijwerken van de softwareversie.

Vervolgens selecteer je het apparaat waarop de app is geïnstalleerd:

1. Open Spotify en speel een nummer af.
  2. Klik op Verbinden met een apparaat  rechtsonderin.
  3. Selecteer het apparaat waarop je wilt afspelen.

Opmerking: als je langer dan 10 minuten pauzeert, moet je wellicht opnieuw verbinding maken.

1. Open Spotify en speel een nummer af.
  2. Tik op  onderaan het scherm.
  3. Tik op het apparaat waarop je wilt afspelen.

Opmerking: als je langer dan 10 minuten pauzeert, moet je wellicht opnieuw verbinding maken.

Zie je het gewenste apparaat niet in de apparatenlijst?

• Zorg dat Spotify toegang heeft tot je lokale netwerk als je een iPhone of iPad gebruikt. Bekijk de instellingen van je iPhone/iPad onder Spotify.
  • Schakel Alleen lokale apparaten weergeven uit als je alleen naar apparaten met een andere internetverbinding wilt zoeken:
  1. Tik op Home .
  2. Tik op Instellingen .
  3. Tik op Apparaten.
  4. Schakel Alleen lokale apparaten tonen uit en probeer Connect opnieuw.

Voor meer hulp bij het verbinden van Spotify met meerdere apparaten, bekijk je:

Voor het laatst bijgewerkt op: 07 oktober, 2020