Discord en Spotify

Tegelijkertijd luisteren, gamen, chatten en feesten met Discord.

Je kunt zien wat je vrienden luisteren, het zelf afspelen en zelfs samen luisteren.

Spotify met Discord verbinden

1. Download en open de Discord-app
  2. Klik in het linkermenu op Verbindingen.
  3. Klik op Spotify.
  4. Er wordt een webpagina geopend om in te loggen of je aan te melden bij Spotify.

Zodra je Spotify met Discord hebt verbonden, kun je ervoor kiezen om je vrienden te laten zien wat je afspeelt.

De verbinding verbreken

1. Klik op Verbindingen in het menu aan de linkerkant van de desktop-app van Discord.
  2. Klik op Spotify
  3. Klik op X linksboven in het groene vakje.
  4. Klik op Verbreken om te bevestigen.

Meeluisteren

Voor: Premium

Opmerking: het is niet mogelijk om mee te luisteren tijdens een spraakoproep. Gebruik in plaats daarvan de tekstchat.

1. Klik in de vriendenlijst aan de rechterkant op iemand die naar Spotify luistert
  2. Klik op Meeluisteren .

Opmerking: als je meeluistert met een vriend die de gratis versie van Spotify heeft, is er voor jou een stilte wanneer hij of zij advertenties te horen krijgt.

Voor het laatst bijgewerkt op: 12 augustus, 2021