Spotify op Playstation

Download de Spotify-app op je PS4 of PS5 om naar je favoriete muziek en podcasts op je console te luisteren.

Inloggen

Open de Spotify-app op je console en kies een van de volgende manieren om in te loggen:

• Voer je e-mailadres en wachtwoord voor Spotify in.
  • Open de Spotify-app op je telefoon of tablet en zoek je apparaat via Spotify Connect.
  • Selecteer INLOGGEN MET PINCODE. Ga daarna op een ander apparaat naar www.spotify.com/pair en voer de pincode in die je op het scherm ziet.

Je account wordt aan je PlayStation Network-account gekoppeld wanneer je inlogt op Spotify. Hierdoor word je automatisch ingelogd op Spotify als je op je PSN-account inlogt.

Luisteren tijdens het gamen

Wanneer je Spotify op je PS5 of PS4 afspeelt, gaat de muziek door terwijl je gamet.

Tip: indien mogelijk in de game, kun je in-game muziek uitschakelen voor de beste Spotify-ervaring.

Verbinding verbreken tussen Spotify en het PlayStation Network

Zo kun je de verbinding met je PSN-account verbreken op Spotify:

1. Ga naar je accountpagina.
  2. Klik op Toegang verwijderen voor Sony.

Je kunt ook de verbinding met Spotify verbreken vanaf je console:

1. Ga naar Instellingen.
  2. Klik op Gebruikers en accounts.
  3. Klik op Gekoppelde services.
  4. Selecteer Spotify.
  5. Klik op Ontkoppelen.