Hulp bij inloggen met Samsung

Koppel Spotify aan je Samsung-account om gemakkelijk in te loggen en af te kunnen spelen op al je Samsung-apparaten.

1. Zorg ervoor dat je op je apparaat bent ingelogd bij je Samsung-account.
  2. Log in bij Spotify.
  3. Je wordt gevraagd om je Samsung-account te koppelen.
    Opmerking: deze melding is de enige manier om je accounts te koppelen. Deze melding verschijnt 3 keer gedurende een paar weken als je accounts niet gekoppeld zijn.

De verbinding met je Samsung-account verbreken

Je kunt de verbinding met je accountpagina verbreken. Je hoeft alleen maar op ONTKOPPELEN te klikken onder Samsung-account.

Log in op je accountpagina

Voor het laatst bijgewerkt op: 12 augustus, 2021