E-mailadres verifiëren

Om veiligheidsredenen vragen we soms om je e-mailadres te verifiëren.

Tik op E-MAIL VERSTUREN als de app vraagt om te verifiëren. Wij sturen dan een verificatielink naar het e-mailadres dat geregistreerd staat op je Spotify-account.

Oud e-mailadres?

Als het e-mailadres dat geregistreerd staat op je Spotify-account oud is of je hebt er geen toegang meer toe, tik dan op E-mailadres bewerken om het bij te werken.

Heb je geen e-mail ontvangen?

• Controleer je map met spam/ongewenste berichten of andere gefilterde mappen (bijv. aanbiedingen)
  • Controleer je inbox op filters of instellingen die e-mails van @spotify misschien verbergen of blokkeren
  • Start de app opnieuw op en probeer het nog eens

Voor het laatst bijgewerkt op: 18 februari, 2021