Leden uitnodigen voor of verwijderen uit het Duo-abonnement

De beheerder van het abonnement kan op de Duo-pagina familieleden uitnodigen of verwijderen.

1. Ga naar je accountpagina.
  2. Klik op Spotify Premium Duo aan de linkerkant.
  3. Selecteer onder Personen met dit abonnement de optie om iemand uit te nodigen of te verwijderen.

Inloggen om leden uit te nodigen of te verwijderen

Uitgenodigde leden ontvangen een link om lid te worden. Via deze link moeten ze het volgende doen:

• Inloggen op (of zich aanmelden voor) een eigen account
  • Hun volledige adres bevestigen

Opmerking: Leden kunnen maar één keer per jaar een Duo-abonnement wijzigen.

Is de uitnodiging op het verkeerde account geopend?

Als jullie hetzelfde apparaat gebruiken, moet de beheerder van het abonnement uitloggen voordat iemand anders een uitnodigingslink opent.

Uitgenodigde leden moeten inloggen op (of zich aanmelden voor) een eigen account om lid te worden.

Link verlopen?

Probeer de link te openen in een incognito-/privévenster van je webbrowser.

Als dat niet werkt, kun je de beheerder van het abonnement vragen je een nieuwe uitnodiging te sturen.

Voor het laatst bijgewerkt op: 16 april, 2021