Hulp bij inloggen met Facebook

Als je je aanmeldt of als je verbindt met Facebook, betekent dat dat je kunt inloggen met je Facebook-account.

Je kunt dan ook je naam en profielfoto van Facebook weergeven in de app en gemakkelijk je vrienden vinden op Spotify.

Aanmelden via Facebook

Je Spotify-account verbinden met Facebook

Opmerking: je kunt je Spotify-account alleen met Facebook verbinden met gebruik van de desktop-app.

1. Klik in de desktop-app op  en selecteer Instellingen.
  2. Klik onder Sociaal op VERBINDEN MET FACEBOOK.
  3. Voer je inloggegevens voor Facebook in en klik op Inloggen.

Download de desktop-app

Kun je niet inloggen met Facebook?

Creëer een wachtwoord voor Spotify zodat je in plaats daarvan kunt inloggen met je e-mailadres.

1. Ga naar het formulier voor het opnieuw instellen van je wachtwoord.
  2. Voer je e-mailadres voor Spotify in.
  3. Kijk in je inbox of je een e-mail van ons hebt ontvangen waarmee je je wachtwoord opnieuw kunt instellen.

Je hoeft dan niet de Facebook-knop te gebruiken om in te loggen. Voer in plaats daarvan je e-mailadres van Spotify en het nieuwe wachtwoord in.

Een wachtwoord voor Spotify creëren

Als dat niet lukt, kun je hier terecht voor hulp.

Verbinding met Facebook verbreken

Opmerking: als je bent aangemeld met Facebook, kun je de verbinding niet verbreken. Je kunt wel je account sluiten en aanmelden met een andere methode, bijv. met je e-mailadres.

Ga in de desktop-app naar Instellingen  en klik op VERBINDING MET FACEBOOK VERBREKEN.

Je kunt de verbinding met Facebook niet verbreken via een mobiele telefoon of tablet.

Voor het laatst bijgewerkt op: 12 augustus, 2021