Spotify op Apple Watch

Word je eigen dj met Spotify op je Apple Watch.

• Muziek en podcasts afspelen, pauzeren en overslaan
  • Direct vanaf je horloge luisteren (alleen Premium)
  • Luister offline en zonder je telefoon (alleen Premium)
  • Je favorieten opslaan
  • Bepaal wat er op een ander apparaat wordt afgespeeld met Spotify Connect
  • Siri gebruiken om je muziek en podcasts te bedienen met spraakopdrachten

Ondersteunde apparaten

• iPhone met iOS 12 of hoger
  • Apple Watch met watchOS 4.0 of hoger

Neem Spotify op Apple Watch

Om Spotify op je Apple Watch weer te geven, download je de Spotify-app op je iPhone en log je in.

Opmerking: zorg ervoor dat je je Apple Watch met Bluetooth hebt gekoppeld aan je iPhone.

Spotify voor iPhone downloaden

Werkt het niet?

Volg de stappen van Apple om te installeren.

Direct vanaf je horloge luisteren

Voor: Premium

Om rechtstreeks vanaf je horloge online af te spelen heb je nodig:

• Apple Watch Series 3 of later
  • watchOS 6.0 of hoger (7.1 of hoger wordt aanbevolen)
  • Een mobiele of wifiverbinding

Tip: zorg ervoor dat je de nieuwste versie van Spotify op je iPhone hebt.

Offline luisteren

Voor: Premium

Download muziek en podcasts naar je Apple Watch zodat je kunt luisteren zonder het internet. Zo kun je je telefoon thuis laten en Spotify toch meenemen.

Je kunt ongeveer 10 uur aan downloads op je horloge opslaan, of meer als je horlogetype grotere opslagruimte heeft.

Opmerking: er is een downloadlimiet van 50 nummers per playlist.

1. Ga op je telefoon naar een playlist of podcast die je wilt downloaden.
    Opmerking: je kunt geen afzonderlijke nummers downloaden, maar je kunt ze wel in een playlist zetten en die vervolgens downloaden.
  2. Tik op .
  3. Tik op Downloaden naar Apple Watch .

Voor het laatst bijgewerkt op: 24 mei, 2021