Beheer je Spotify-account eenvoudig

Je gegevens, betalingen en privacy samen op één plek.

Uitgeschakelde accounts

Als je een e-mail of foutbericht hebt ontvangen waarin staat dat je account is uitgeschakeld, dan heeft dit waarschijnlijk de volgende reden.

Vermoedelijk frauduleuze activiteiten

Als we vermoedelijk frauduleuze activiteiten op je account vinden of iets anders dat onze Gebruiksvoorwaarden schendt, schakelen we je account uit.

  • Bij online cadeaubonnen wordt alleen het account uitgeschakeld waarmee de cadeaubon werd gekocht en wordt de cadeaubon ingetrokken (waardoor deze niet meer kan worden verzilverd). Als de cadeaubon al door een ander account is verzilverd, dan krijgt dat account een e-mail om te bevestigen dat er een terugboeking moet worden uitgevoerd en heeft de gebruiker geen Premium meer.
  • Bij Premium Family wordt alleen het account van de beheerder van het abonnement uitgeschakeld. Alle andere accounts blijven ingeschakeld, maar worden omgezet naar de gratis versie van Spotify.

Hoe krijg ik mijn account terug?

Als je denkt dat er iets niet klopt, dan kun je contact met ons opnemen.

Opmerking: mogelijk moet je bewijzen dat je de eigenaar bent van je account, aankoop of betalingsgegevens. Zorg er dus voor dat je het bewijs hiervoor bij de hand hebt.

Was dit artikel nuttig?