Playlistmappen

Playlistmappen zijn een geweldige manier om je playlists te organiseren.

Je moet playlistmappen met de desktop-app of Web Player maken, maar ze worden wel op alle apparaten weergegeven.

1. Klik in de desktop-app of Web Player met de rechtermuisknop op een playlist.
  2. Selecteer Nieuwe map.
  3. Geef je playlist een naam en druk op Enter.

Een playlist aan een map toevoegen:

• Selecteer een playlist en sleep deze naar een playlistmap
  • Of klik met de rechtermuisknop op een playlistmap en selecteer Playlist creëren

Je kunt ook mappen binnen mappen creëren! Klik met de rechtermuisknop op een playlistmap en selecteer Nieuwe map.

Voor het laatst bijgewerkt op: 12 augustus, 2021