Spotify op luidsprekers.

Draai de volumeknop maar open. Je kunt Spotify op je luidsprekers gebruiken via de volgende methoden:

Bekijk Spotify Everywhere voor compatibele apparaten, of controleer de informatie van de fabrikant.

Werkt het niet?

• Zorg ervoor dat je app en software van je apparaten up-to-date zijn
  • Start de Spotify-app opnieuw op
  • Sluit apps die je niet gebruikt af
  • Start je apparaten opnieuw op
  • Maak opnieuw verbinding met het wifinetwerk
  • Probeer indien mogelijk een andere wifiverbinding

Als je AUX- of USB-kabel niet werkt:

• Zorg ervoor dat je een passende kabel voor je apparaat gebruikt
  • Probeer een andere kabel indien deze is beschadigd

Als het probleem aanhoudt, neem dan contact op met je luidsprekerfabrikant voor verdere hulp.

Voor het laatst bijgewerkt op: 28 januari, 2021