Hoe log ik uit

Op zoek naar de uitgang? Kies hieronder je apparaat om uit te loggen van de app.

1. Klik op  rechtsboven in de app.
  2. Selecteer Uitloggen.
  1. Klik op je profiel onderaan in het linkermenu.
  2. Selecteer UITLOGGEN.
  1. Tik op Home
    Heb je Premium? Tik op Bibliotheek .
  2. Tik op Instellingen .
  3. Scroll helemaal naar beneden.
  4. Tik op Uitloggen.

Log overal uit

Heb je je Spotify gebruikt op een apparaat dat niet van jou is (bijv. de telefoon van je vriend(in), de computer op school of in de bibliotheek) en ben je vergeten uit te loggen? Geen zorgen! Je kunt met één druk op de knop uitloggen op alle webbrowsers, computers, tablets en mobiele apparaten:

1. Log in op je accountpagina
  2. Klik op OVERAL UITLOGGEN

Opmerking: dit omvat geen partnerapparaten, zoals Sonos en PlayStation. Voor meer informatie over het uitloggen (of het verbreken van de koppeling) van Spotify vanaf een partnerapparaat, raadpleeg je de handleiding van de fabrikant van het apparaat.