Spotify in de auto

Neem je favoriete muziek en podcasts overal mee naartoe.

Verbind je telefoon met je auto op een van de volgende manieren:

Veel mediasystemen voor auto's hebben een geïntegreerde Spotify-app. Bekijk Spotify Everywhere voor compatibele apparaten, of controleer de informatie van de fabrikant.

Werkt het niet?

• Zorg ervoor dat je app en software van je apparaten up-to-date zijn
  • Zorg ervoor dat je apparaat een internetverbinding heeft
  • Start de app opnieuw
  • Start je auto opnieuw op (door het contact uit en dan weer in te schakelen)
  • Verwijder indien mogelijk de Spotify-app en installeer deze vervolgens opnieuw

Als je AUX- of USB-kabel niet werkt:

• Zorg ervoor dat je een passende kabel voor je apparaat gebruikt
  • Probeer een andere kabel indien deze is beschadigd

Als het probleem aanhoudt, neem dan contact op met je auto-/stereofabrikant voor verdere hulp.

Voor jouw veiligheid

Gebruik je mobiele apparaat alleen als dit wettelijk is toegestaan en de omstandigheden hiervoor geschikt zijn.

Stel Spotify in voordat je gaat rijden en voorkom interactie met je apparaat terwijl de auto in beweging is.

Autoweergave wordt automatisch ingeschakeld wanneer je je telefoon verbindt met de Bluetooth van je auto.

In de weergave Wordt nu afgespeeld zijn de pictogrammen groter en je kunt met Muziek kiezen onder aan het scherm snel aanpassen wat er wordt afgespeeld.

Autoweergave uitschakelen:

1. Tik op Home .
  2. Tik op Instellingen .
  3. Schakel bij Auto de Autoweergave uit.

Voor het laatst bijgewerkt op: 4 augustus, 2021