Afspeelwachtrij

Zie en bepaal wat er gaat worden afgespeeld met de Afspeelwachtrij.

Kies je apparaat om te zien hoe je je wachtrij vindt en bewerkt.

Voor: Premium

1. Tik op de balk Wordt nu afgespeeld onderaan het scherm.
    Opmerking: tik op de tablet op de albumhoes in het menu aan de zijkant.
  2. Tik op Afspeelwachtrij  rechts onderaan.

Nummers toevoegen

1. Tik naast het nummer dat je wilt toevoegen op (iOS) of  (Android).
  2. Tik op Toevoegen aan wachtrij.

Tip: in iOS kun je ook naar rechts vegen op een nummer om deze aan je wachtrij toe te voegen.

Nummers verwijderen

1. Tik in de Afspeelwachtrij op  naast de nummers die je wilt verwijderen.
  2. Tik op VERWIJDEREN.

De volgorde veranderen

1. Tik in de Afspeelwachtrij op  naast het nummer en houd vast.
  2. Sleep het nummer naar de gewenste positie.

Tik op Afspeelwachtrij  rechts onderaan.

Nummers toevoegen

1. Klik met de rechtermuisknop op het nummer dat je wilt toevoegen.
  2. Klik op Toevoegen aan wachtrij

Nummers verwijderen

1. Klik in de Afspeelwachtrij met de rechtermuisknop op het nummer dat je wilt verwijderen.
  2. Klik op Uit wachtrij verwijderen

De volgorde veranderen

1. Klik in de Afspeelwachtrij op het nummer dat je wilt verplaatsen en houd de muisknop ingedrukt.
  2. Sleep het nummer naar de gewenste positie.

Voor het laatst bijgewerkt op: 12 augustus, 2021