Shuffle

Shuffle een playlist, album of artiestenprofiel om je te laten verrassen door het volgende nummer.

Ideaal voor lange playlists, wat variatie in je luistergedrag of wanneer je buiten de gebaande weg wilt treden.

Op Android: tik op SHUFFLE.

Op iOS: tik op .

Heb je Premium?

Je kunt shuffle ook in-/uitschakelen in de balk Wordt nu afgespeeld:

1. Tik op de balk Wordt nu afgespeeld onderaan het scherm (boven het menu).
    Opmerking: tik op de tablet op de albumhoes in het menu aan de zijkant.
  2. Tik op Shuffle  om de functie in te schakelen.
  3. Tik nogmaals om het uit te schakelen. De nummers worden weer teruggezet naar de oorspronkelijke volgorde.

Klik op Shuffle  in de balk Wordt nu afgespeeld onderaan.

Klik nogmaals om het uit te schakelen. De nummers worden weer teruggezet naar de oorspronkelijke volgorde.

Tip: je kunt ook de sneltoetsen van je toetsenbord gebruiken:

• Cmd + S (voor Mac)
  • Ctrl + S (voor Windows)

Is Shuffle de enige manier om te luisteren?

Als je Premium hebt, kun je op ieder moment luisteren naar wat je wilt - shuffle of geen shuffle.

Heb je geen Premium?

Met de gratis service kun je muziek alleen in shuffle afspelen, behalve bij bepaalde Spotify-playlists, zoals de playlist Speciaal voor jou.

Voor het laatst bijgewerkt op: 12 augustus, 2021