Delen vanaf Spotify

Deel nummers, albums, artiesten, playlists, podcasts en je profiel vanaf de app.

1. Ga naar wat je wilt delen en tik op  (iOS) /  (Android).
  2. Kies Delen. Je kunt delen:
    • Naar sociale of berichtenapps
    • Door een link te kopiëren
    • Met een Spotify-code
  1. Klik met je rechtermuisknop op wat je wilt delen of kies  ernaast.
  2. Kies Delen. Hier kun je de Link kopiëren of de Embed-code kopiëren.

Tip: als je de Spotify-URI nodig hebt, houd dan de ALT-toets (Windows) of de Option-toets (Mac) vast.

Een Spotify-code delen

Volg de stappen voor delen en krijg een Spotify-code voor wat je graag wilt delen.

Daarna kan een vriend de code scannen met zijn of haar telefooncamera.

Je kunt ook een screenshot maken om te delen.

Ga voor een Spotify-code in hoge resolutie naar spotifycodes.com.

Een Spotify-code scannen

Voor: mobiel en tablet

Opmerking: Spotify heeft hier toegang tot je camera voor nodig.

1. Tik op Zoeken
  2. Tik op de zoekbalk.
  3. Tik op de camera .
  4. Tik op SCANNEN.
  5. Richt je camera op een Spotify-code.

Voor het laatst bijgewerkt op: 29 april, 2021