Help bij de Web Player

Luister comfortabel naar Spotify vanuit je browser op onze Web Player.

Ga naar de Web Player

Ondersteunde webbrowsers

Kies je apparaat om te zien welke browsers compatibel zijn met de web player.

Werkt het niet?

• Zorg ervoor dat je browser up-to-date is. Controleer en werk je browser bij in het Help-gedeelte van je browser.
  • Probeer de web player te openen in een privé-/incognitovenster.
  • Sommige gedeelde of openbare netwerken (bijvoorbeeld school/werk/kantoor) beperken de toegang tot bepaalde services. Je kunt voor meer informatie contact opnemen met degenen die verantwoordelijk zijn voor het netwerkbeheer.

Als het nog steeds niet werkt, probeer dan in plaats daarvan via de desktop-app te luisteren.

Foutmelding "Beschermde inhoud kan niet worden afgespeeld"

Als je deze melding (of iets vergelijkbaars) ziet, moet je de Widevine-plug-in inschakelen of een mediapakket downloaden.

Opmerking: je hoeft niks te downloaden om de plug-in in te schakelen en je online veiligheid komt niet in gevaar.

Kies je browser om te zien hoe je de Web Player inschakelt.