Spotify op Wear OS

Bedien de muziek vanaf je pols.

• Muziek en podcasts afspelen, pauzeren en overslaan
  • Sla je favorieten op in je gelikete nummers of playlists
  • Shuffle en herhalen
  • Speel muziek af vanaf de Home-pagina en vanuit je bibliotheek
  • Gebruik Spotify Connect en bedien wat er op een ander apparaat wordt afgespeeld
    Opmerking: De Spotify Connect-website is alleen beschikbaar in het Engels.

Laat je telefoon thuis en luister onderweg.

• Gebruik de internetverbinding van je smartwatch en stream je favorieten
  • Koppel een hoofdtelefoon of luister via de speakers van je smartwatch (op geselecteerde apparaten)
  • Download podcasts om offline te luisteren

Als je Premium hebt, kun je ook:

• Playlists en albums downloaden om offline te luisteren
  • Genieten van de audiokwaliteit van Premium

Opmerking: Functies kunnen verschillen afhankelijk van het model van het apparaat.

Spotify op Wear OS downloaden

1. Download Spotify op je horloge vanuit de Google Play Store.
  2. Open Spotify op je smartwatch en log in op je Spotify-account.

Ondersteunde apparaten

• Smartwatches met Wear OS versie 2.2 (Android 9) of hoger
  • Je gekoppelde mobiele apparaten moeten Spotify ondersteunen. Meer informatie vind je via Ondersteunde apparaten voor Spotify
  • Sommige smartwatches kunnen worden gekoppeld aan een iPhone. Neem hiervoor contact op met de fabrikant van je smartwatch

Bekijk de supportwebsite van Wear OS voor meer informatie.