Hulp bij inloggen met Google

Als je verbinding maakt of je aanmeldt met Google, betekent dit dat je kunt inloggen met je Google-account.

Aanmelden met Google

Inloggen met Google

Je bestaande Spotify-account verbinden met Google

1. Log in bij je Spotify-account zoals je gewend bent.
  2. Klik onder Beveiliging en privacy op Inlogmethoden.
  3. Voeg Google toe aan je inlogmethoden.

Kun je niet inloggen met Google?

Creëer een wachtwoord voor Spotify zodat je in plaats daarvan kunt inloggen met je e-mailadres.

1. Ga naar het formulier voor het opnieuw instellen van je wachtwoord.
  2. Voer je e-mailadres van Google in.
  3. Kijk in je inbox of je een e-mail van ons hebt ontvangen waarmee je je wachtwoord opnieuw kunt instellen.

Je hoeft dan niet de Google-knop te gebruiken om in te loggen. Voer je e-mailadres van Google en het nieuwe wachtwoord in.

Een wachtwoord voor Spotify creëren

Verbinding met Google verbreken

Je kunt de verbinding verbreken via de pagina Inlogmethoden beheren.

Opmerking: Als je je hebt aangemeld met Google, moet je je wachtwoord instellen voordat je de verbinding verbreekt.

Als dat niet lukt, kun je hier terecht voor hulp.