Spotify is offline

Wat je kunt proberen als je app geen verbinding kan maken met internet.

Is de offline modus ingeschakeld?

Kies je apparaat om te zien hoe je dit kunt controleren.

Tip: kun je niet inloggen om het te controleren? Wanneer de app in de offline modus staat, kun je niet inloggen met Facebook of Apple. Je kunt in plaats daarvan een e-mailadres en wachtwoord gebruiken of kijk voor hulp op Hulp bij inloggen met Facebook of Hulp bij inloggen met Apple.

Controleer of andere apps en webpagina's werken op je apparaat wanneer de offline modus is uitgeschakeld.

Controleer andere apps of webpagina's

Als andere apps of webpagina's niet werken, ligt het probleem waarschijnlijk bij je internetverbinding.

Probeer deze dingen eens, op basis van je type internetverbinding.

Hulp bij wifiverbinding

Suggestie voor probleemoplossing

Hoe doe ik dat?

Maak opnieuw verbinding met het wifi-netwerk

Schakel je wifi uit in de instellingen van je apparaat. Wacht 30 seconden en schakel deze vervolgens weer in.

Hiermee kun je weer een goede verbinding tot stand brengen.

Start je router opnieuw op

Start de router opnieuw op als je je wifinetwerk thuis gebruikt. Je kunt hiervoor hulp vinden op de supportwebsite van je router.

Controleer op beperkingen

Sommige gedeelde of openbare netwerken (bijvoorbeeld scholen/kantoren) beperken de toegang tot bepaalde services.

Neem contact op met je IT-afdeling voor meer informatie.

Probeer het met een andere wifi- of een dataverbinding

Als het werkt met een andere verbinding, neem dan contact op met je serviceprovider voor meer informatie.

Hulp bij mobiele-dataverbinding

Controleer in de instellingen van je apparaat of je genoeg data hebt. Je dataprovider kan hierbij helpen.

Tip: we raden je aan om wifi zoveel mogelijk te gebruiken om datakosten te besparen.

Werkte het niet?

Controleer of je firewall (als je er een gebruikt) Spotify als uitzondering heeft ingesteld. De provider van je firewall kan hierbij helpen.

Je kunt ook de stappen in Kan niet afspelen op Spotify proberen.