Te veel betaald

Bekijk de prijs van je abonnement op je accountpagina, onder Je abonnement.

In de prijs van Premium is, waar van toepassing, btw (belasting over de toegevoegde waarde) inbegrepen. Op sommige plekken kan er door de lokale overheid extra belasting worden geheven, zoals omzetbelasting.

Je kunt een overzicht van de kosten bekijken onder Bestelgeschiedenis op je accountpagina:

1. Log in op je accountpagina.
  2. Selecteer onder Betaling de optie Bestelgeschiedenis.
  3. Klik op Meer details.

Ben je student?

Premium Student is 12 maanden geldig vanaf de datum waarop je je hebt aangemeld.

Als de studentenkorting is verlopen, wordt je abonnement automatisch verlengd tegen het standaardtarief voor Premium Individual, tenzij je opzegt of opnieuw een aanvraag indient voor studentenkorting (met een maximum van 4 jaar).

Je kunt de korting opnieuw aanvragen via www.spotify.com/student en op de portal van je school inloggen of een bewijs van inschrijving uploaden.

Zodra je de studentenkorting opnieuw hebt aangevraagd, geldt die weer 12 maanden.