Songteksten weergeven

Zing mee met Spotify! Zie de songteksten van veel van je favoriete nummers terwijl ze worden gezongen.

Opmerking: songteksten zijn mogelijk niet beschikbaar voor alle nummers. Er worden elke dag nieuwe songteksten toegevoegd, dus misschien verandert dit in de toekomst.

1. Tik op de balk Wordt nu afgespeeld onderaan het scherm.
    Opmerking: tik op de tablet op de albumhoes in het menu aan de zijkant.
  2. Scrol omlaag om de songtekst en het verhaal van het nummer te bekijken!

Het verhaal achter de songtekst

Opmerking: als je dit niet ziet, is deze informatie niet beschikbaar voor het nummer.