Songteksten bekijken

Je kunt sommige songteksten plus het verhaal erachter verkrijgen via Spotify en Genius

Opmerking: de verhalen achter songteksten zijn momenteel alleen beschikbaar in het Engels voor bepaalde nummers en playlists.

1. Tik op de balk Wordt nu afgespeeld onderaan het scherm.
    Opmerking: tik op de tablet op de albumhoes in het menu aan de zijkant.
  2. Scrol omlaag om de songtekst en het verhaal van het nummer te bekijken!

Opmerking: als je dit niet ziet, is deze informatie niet beschikbaar voor het nummer. Er worden elke dag nieuwe songteksten en verhalen toegevoegd aan Genius, dus misschien verandert dit in de toekomst.

Voor het laatst bijgewerkt op: 22 juli, 2021