Sorteren en filteren

Sorteer en filter om muzieklijsten en podcasts beter te kunnen zien.

Met Filteren kun je een specifieke lijst zoeken of alleen downloads weergeven.

Met Sorteren kun je lijsten in een bepaalde volgorde bekijken, bijvoorbeeld:

• Onlangs afgespeeld
  • Onlangs toegevoegd
  • Alfabetisch

Opmerking: de opties voor sorteren en filteren variëren afhankelijk van wat je aan het sorteren bent.

Kies je apparaat hieronder om te weten hoe je kunt sorteren en filteren.

Aangepaste volgorde instellen

Je hebt de desktop-app nodig om een aangepaste volgorde in te stellen, maar die wordt dan wel op alle apparaten weergegeven.

Je kunt een aangepaste volgorde instellen voor:

• Nummers in playlists die jij hebt gecreëerd
  • Hoe al je playlists worden weergegeven

Sleep ze gewoon naar de gewenste positie.