Equalizer

Vind het juiste geluid. Gebruik de equalizer om de hoge en lage tonen voor muziek en podcasts aan te passen.

Opmerking: Je kunt de audio-instellingen niet wijzigen als je Spotify Connect gebruikt om af te spelen op een ander apparaat.

1. Tik op Home .
  2. Tik op Instellingen .
  3. Tik op Afspelen.
  4. Tik op Equalizer en schakel deze in .
  5. Kies een voorinstelling of sleep de stippen op de equalizer om het juiste geluid te vinden.

De beschikbaarheid van de equalizer op Android verschilt afhankelijk van de producent. Veranderingen die je aanbrengt, beïnvloeden ook het geluid van andere apps.

1. Tik op Home .
  2. Tik op Instellingen .
  3. Tik onder Geluidskwaliteit op Equalizer.
  4. Kies het juiste geluid in de audio-instellingen van je apparaat.

Voor het laatst bijgewerkt op: 26 november, 2020