Adres en verificatie voor Duo-abonnement

De beheerder van het abonnement kan op de Duo-pagina het adres bekijken en wijzigen.

Inloggen op je Duo-pagina

We vragen familieleden om hun volledige adres op te geven, zodat we kunnen verifiëren dat ze bij de beheerder van het abonnement wonen:

• Wanneer ze lid worden
  • Als we hun gegevens niet kunnen bevestigen

Opmerking: we traceren je locatie niet. We controleren je adres alleen voor de verificatie.

Wordt je adres niet vermeld?

Als je adres niet automatisch wordt aangevuld, kun je het invoeren en Zoeken selecteren.

Wanneer je het nog steeds niet kunt vinden, selecteer je een gebouw, straatnaam of een nabijgelegen openbare ruimte of gebouw. Gebruik niet het adres van iemand anders.

Lukt de verificatie niet?

Als we informatie die een uitgenodigd familielid heeft opgegeven niet kunnen bevestigen, heeft diegene geen toegang meer tot het abonnement.

Voor het laatst bijgewerkt op: 10 december, 2020