Bekijk onze hulp op Twitter of Facebook:

TwitterFacebook

Lokale bestanden

Gebruik de app om muziekbestanden af te spelen die op je apparaat staan opgeslagen. Dit noemen we lokale bestanden.

Opmerking: bestanden of downloads van illegale bronnen zijn niet toegestaan.

Voor: Premium

1. Importeer je lokale bestanden met de stappen voor 'Desktop'.
  2. Voeg de bestanden toe aan een playlist.
  3. Log in op je mobiel of tablet met gebruik van hetzelfde wifi-netwerk als op je pc.
  4. Ga naar Instellingen  > Lokale bestanden en schakel Synchronisatie vanaf desktop inschakelen in.
    Opmerking: je moet Spotify toestaan om apparaten te vinden in het venster dat wordt weergegeven.
  5. Download de playlist met je lokale bestanden.

Werkte het niet?

Zorg ervoor dat:

• Je op hetzelfde account ingelogd bent op zowel je pc als je mobiel
  • Je apparaten verbonden zijn met hetzelfde wifi-netwerk
  • De app up-to-date is op beide apparaten
  • Je apparaat up-to-date is
  • De Spotify-app toegang heeft tot je lokale netwerk. Bekijk de instellingen van je iPhone/iPad onder Spotify.

Voor: Premium

1. Importeer je lokale bestanden met de stappen voor 'Desktop'.
  2. Voeg de bestanden toe aan een playlist.
  3. Log in op je mobiel of tablet met gebruik van hetzelfde wifi-netwerk als op je pc.
  4. Download de playlist met je lokale bestanden.

Werkte het niet?

Zorg ervoor dat:

• Je op hetzelfde account ingelogd bent op zowel je pc als je mobiel
  • Je apparaten verbonden zijn met hetzelfde wifi-netwerk
  • De app up-to-date is op beide apparaten
  • Je apparaat up-to-date is

1. Klik op  in de rechterbovenhoek en selecteer Instellingen
  2. Scrol omlaag naar Lokale bestanden en schakel Lokale bestanden weergeven in.
  3. Schakel eventuele bronnen uit die je niet wilt.
  4. Klik op VOEG BRON TOE om een andere map te selecteren.

Muziek uit die map staat nu in Lokale bestanden in je Bibliotheek.

Ondersteunde bestandstypes

Opmerking: sommige bestanden hebben mogelijk een beschermende beperkte indeling. Installeer QuickTime op je computer om ervoor te zorgen dat de meeste van deze nummers op Spotify kunnen worden afgespeeld.

• .mp3
  • .m4p (tenzij deze video bevat)
  • .mp4 (als QuickTime op je computer is geïnstalleerd)

De iTunes-indeling zonder verlies (M4A) wordt niet ondersteund.

Als je bestand niet wordt ondersteund, doen we ons best om het te matchen met nummers uit de Spotify-catalogus. De versie waar we het mee matchen kan mogelijk afwijken van het origineel.

Voor het laatst bijgewerkt op: 15 november, 2021