Wordt nu afgespeeld

Beheer wat er wordt afgespeeld met de balk Wordt nu afgespeeld onderaan de app.

Tip: op je mobiel vind je Wordt nu afgespeeld net boven de menubalk. Tik erop voor een groter beeld.

Je kunt zoals gewoonlijk nummers afspelen, pauzeren en overslaan. Je kunt ook:

Liken/Disliken

Zo leren we je beter kennen en kunnen we je nog betere aanbevelingen geven.

Als je iets liket, wordt het ook in je Bibliotheek opgeslagen.

Shuffle

Verwissel de volgorde van wat er wordt afgespeeld.

Album, playlist of nummer herhalen

Aan het einde begint het opnieuw!

Tik twee keer om een nummer te herhalen.

Afspeelwachtrij

Zie en beheer wat erna wordt afgespeeld.

Op een ander apparaat afspelen

Met Spotify Connect.

Zie je een optie niet?

Tik in Wordt nu afgespeeld op  (iPhone) of  (Android) voor meer opties.

Voor het laatst bijgewerkt op: 4 augustus, 2021