Wordt nu afgespeeld

Bepaal wat er wordt afgespeeld met de balk Wordt nu afgespeeld onderaan de app.

Tip: op je mobiel vind je Wordt nu afgespeeld net boven de menubalk. Tik erop voor een grotere weergave.

Je kunt zoals gewoonlijk nummers afspelen, pauzeren en overslaan. Je kunt ook:

Functie

Wat kun je ermee?

Vind ik leuk Pictogram Vind ik leuk / Vind ik niet leuk Pictogram Vind ik niet leuk

Zo leren we je beter kennen en kunnen we je nog betere aanbevelingen geven.

Als je iets liket, wordt het ook in je Bibliotheek opgeslagen.

Shuffle Pictogram Shuffle

Verwissel de volgorde van wat er wordt afgespeeld.

Album, playlist of nummer herhalen Pictogram Herhalen

Aan het einde begint het opnieuw!

Tik twee keer om een nummer te herhalen.

Afspeelwachtrij Pictogram Afspeelwachtrij

Zie en beheer wat erna wordt afgespeeld.

Spotify Connect Pictogram Verbinden met apparaat

Speel af op een ander apparaat.

Zie je een optie niet?

Tik in Wordt nu afgespeeld op Pictogram met 3 stippen naast elkaar (iPhone) / Pictogram met 3 stippen boven elkaar (Android) voor meer opties.