Privé luisteren

Iedereen die jou volgt op Spotify kan standaard zien waar je naar luistert met Activiteit van vrienden.

Als je niet wilt dat anderen weten waar je naar luistert, kun je een Privésessie starten.

Opmerking: alles waar je naar luistert tijdens een Privésessie heeft wellicht geen invloed op je muziekaanbevelingen, bijvoorbeeld Discover Weekly.

Kies je apparaat waarmee je Privésessie aan en uit wilt schakelen.

1. Tik op Home .
  2. Tik op Instellingen .
  3. Schakel Privésessie in onder Sociaal.

Beëindig een Privésessie door de stappen te herhalen en het uit te schakelen.

De Privésessie eindigt automatisch als je Spotify herstart of na een lange periode van inactiviteit.

1. Klik op in de rechterbovenhoek.
  2. Klik op Privésessie.

Een hangslot op je profiel geeft aan dat de Privésessie actief is.

Beëindig een Privésessie door de stappen te herhalen en het uit te schakelen.

De Privésessie eindigt automatisch als je Spotify herstart of na een lange periode van inactiviteit.

Voor het laatst bijgewerkt op: 29 april, 2021