Inlogmethoden

Bekijk de methoden die je kunt gebruiken om in te loggen op je account.

Je kunt ook de geaccepteerde inlogmethoden beheren door ze toe te voegen aan je accountpagina of ze te verwijderen.

Log in om huidige inlogmethoden te bekijken

Inlogmethoden beheren

Onder Huidige inlogmethoden staan alle methoden waarmee je kunt inloggen op je Spotify-account. Je kunt alle vermelde inlogmethoden gebruiken om in te loggen.

Als je op andere manieren wilt inloggen, kun je nieuwe inlogmethoden toevoegen.

Voeg een inlogmethode toe

1. Ga naar je accountpagina.
  2. Selecteer onder Beschikbare inlogmethoden de optie Toevoegen naast de methode die je wilt aanzetten.
    Opmerking: Als je naast Beschikbare inlogmethoden een knop Bewerken ziet, klik je erop en verifieer je jezelf om wijzigingen aan te brengen.
  3. Bevestig de inloggegevens voor de door jou gekozen methode. Als dit is gelukt, wordt de nieuwe methode toegevoegd aan Huidige inlogmethoden.

Opmerking: Het is niet mogelijk om dezelfde inloggegevens voor meerdere Spotify-accounts te gebruiken. Zijn de door jou gekozen inloggegevens al gekoppeld aan een bestaand account? Probeer dan een andere inlogmethode of bekijk Inloggegevens vergeten.

Verwijder een inlogmethode

1. Ga naar je accountpagina.
  2. Selecteer onder Huidige inlogmethoden de optie Verwijderen naast de methode die je wilt uitzetten.
  3. Selecteer Ja, verwijderen om de verwijdering te bevestigen.