Spotify opnieuw installeren

Opnieuw installeren blaast de app nieuw leven in, waardoor veelvoorkomende problemen worden opgelost waar je misschien last van hebt.

Opmerking: onthoud dat eventuele offline afspeellijsten opnieuw moeten worden gedownload nadat de app opnieuw is geïnstalleerd.

MAC

1. Klik in de menubalk op Spotify  en selecteer vervolgens Spotify afsluiten.
  2. Open Zoeker en klik vervolgens op Ga > Bibliotheek in de menubalk. (Het kan zijn dat je de Alt-toetsingedrukt moet houden als Bibliotheek niet zichtbaar is).
  3. Open Caches  en verwijder de map com.spotify.Client .
  4. Klik op het pijltje terug .
  5. Open Toepassingsondersteuning  en verwijder de map Spotify .
  6. Download en installeer Spotify.

WINDOWS

1. Spotify sluiten
  2. Ga naar het Configuratiescherm.
  3. Klik op Programma's en onderdelen.
  4. Selecteer Spotify in de lijst en klik op verwijderen.
  5. Volg de instructies op het scherm.
  6. Download en installeer Spotify.

WINDOWS 10

1. Open Spotify en klik op Bestand in de menubalk. Selecteer Afsluiten.
  2. Klik op de knop Start . Selecteer Instellingen.
  3. Open Systeem.
  4. Klik op Apps en functies en selecteer vervolgens Spotify.
  5. Klik op Verwijderen. Klik opnieuw op Verwijderen in de pop-up om te bevestigen.
  6. Download en installeer Spotify vanaf de Windows Apps store.
  1. Houd op het startscherm het pictogram van Spotify ingedrukt tot het schudt.
  2. Tik op het -symbool op het pictogram.
  3. Open de App Store , zoek de app Spotify Music en installeer deze.
  1. Houd op het startscherm het pictogram van Spotify ingedrukt tot het schudt.
  2. Tik op het -symbool op het pictogram.
  3. Open de App Store , zoek de app Spotify Music en installeer deze.

Android 6.0 of hoger

1. Ga naar Instellingen op je telefoon.
  2. Selecteer Apps.
  3. Zoek Spotify in de lijst met apps en tik hierop.
  4. Tik op Opslag > Gegevens wissen voor een schone herinstallatie.
  5. Tik op Verwijderen.
  6. Open Google Play en installeer de app Spotify Music.

Oudere Android-apparaten

1. Ga naar Instellingen op je telefoon.
  2. Selecteer Applicaties en vervolgens Applicaties beheren.
  3. Zoek Spotify in de lijst met apps en tik hierop.
  4. Tik op Gegevens wissen.
  5. Ga naar Opslag > Android > Gegevens en verwijder de map com.spotify.music voor een schone herinstallatie.
  6. Open Google Play en installeer de app Spotify Music.