Spotify opnieuw installeren

Opnieuw installeren blaast de app nieuw leven in, waardoor veelvoorkomende problemen worden opgelost waar je misschien last van hebt.

Opmerking: onthoud dat eventuele offline playlists opnieuw moeten worden gedownload nadat de app opnieuw is geïnstalleerd.

MAC

1. Klik in de menubalk op Spotify en selecteer Spotify afsluiten.
  2. Open Zoekeren klik vervolgens opGa > Bibliotheekin de menubalk. (Mogelijk moet je de Alt-toets ingedrukt houden als Bibliotheek niet zichtbaar is.)
  3. Open Caches en verwijder de map com.spotify.Client.
  4. Klik op het pijltje terug.
  5. OpenToepassingsondersteuning en verwijder de mapSpotify.
  6. Download en installeer Spotify.

WINDOWS

1. Spotify sluiten
  2. Ga naar het Configuratiescherm.
  3. Klik opProgramma's en onderdelen.
  4. Selecteer Spotify in de lijst en klik op verwijderen.
  5. Volg de instructies op het scherm.
  6. Download en installeer Spotify.

WINDOWS 10

1. Open Spotify en klik op Bestand in de menubalk. Selecteer Afsluiten.
  2. Klik op de knop Start . Selecteer Instellingen.
  3. Open Systeem.
  4. Klik op Apps en selecteer vervolgens Spotify.
  5. Klik op Verwijderen. Klik opnieuw op Verwijderen in de pop-up om te bevestigen.
  6. Download en installeer Spotify via de app-store van Microsoft.
  1. Houd op het startscherm het pictogram van Spotify ingedrukt tot het schudt.
  2. Tik op het X-symbool op het pictogram.
  3. Open de App Store, zoek de app Spotify Music en installeer deze.
  1. Houd op het startscherm het pictogram van Spotify ingedrukt tot het schudt.
  2. Tik op het X-symbool op het pictogram.
  3. Open de App Store, zoek de app Spotify Music en installeer deze.

Android 6.0 of hoger

1. Ga naar Instellingen op je telefoon.
  2. Selecteer Apps.
  3. Zoek Spotify in de lijst met apps en tik hierop.
  4. Tik op Opslag > Gegevens wissen voor een schone herinstallatie.
  5. Tik op Verwijderen.
  6. Open Google Play en installeer de app Spotify Music.

Oudere Android-apparaten

1. Ga naar Instellingen op je telefoon.
  2. Selecteer Applicaties en vervolgens Applicaties beheren.
  3. Zoek Spotify in de lijst met apps en tik hierop.
  4. Tik op Gegevens wissen.
  5. Ga naar Opslag > Android > Gegevens en verwijder de map com.spotify.music voor een schone herinstallatie.
  6. Open Google Play en installeer de app Spotify Music.