Activiteit van vrienden

Voor: desktop

Activiteit van vrienden laat jou zien waar je vrienden naar luisteren en laat je vrienden zien waar jij naar luistert.

Voor het weergeven of verbergen van Activiteit van vrienden:

1. Klik op  in de rechterbovenhoek en selecteer Instellingen.
  2. Schakel onder Weergaveopties de optie Activiteit van vrienden weergeven  in (groen) of uit (grijs).

Opmerking: Activiteit van vrienden bevindt zich rechts in je desktop-app. Misschien is het verborgen als het venster te klein is.

Wie kan zien waar ik naar luister?

Iedereen die je volgt, kan zien waar je naar luistert. Je kunt Privésessie inschakelen als je je activiteit wilt verbergen.

Tip: als je wilt zien wie je volgt, klik je rechtsboven in de app op je naam en daarna op VOLGERS.

Geen updates?

Activiteit van vrienden wordt mogelijk niet in realtime bijgewerkt. Als je merkt dat er al een tijdje geen updates zijn geweest:

• Controleer of de app up-to-date is
  • Controleer of het besturingssysteem van je apparaat up-to-date is
  • Start de app opnieuw
  • Log uit en daarna weer in bij Spotify
  • Installeer de app opnieuw

Voor het laatst bijgewerkt op: 12 augustus, 2021