Järjestelmävaatimukset

Jotta voit käyttää Spotifyta ja Spotify-sisältöä Spotify-sovelluksella, järjestelmän on täytettävä seuraavat vaatimukset:

Käyttöjärjestelmä
iOSiOS 11 tai uudempi
AndroidAndroid 4.1 tai uudempi
MacOS X 10.10 tai uudempi
WindowsPöytä- tai kannettava tietokone, jossa on Windows 7 tai uudempi

Voit kuunnella Spotifyta myös useiden eri äänentoistojärjestelmien, televisioiden ja autostereojärjestelmien kautta. Kysy laitteen valmistajalta, tukeeko laitteesi Spotifyta ja miten voit ottaa Spotifyn käyttöön.

Huomautus: Spotify-sovellus voi vaihdella laitteen ja käyttöjärjestelmän mukaan. Suosittelemme uusimman ohjelmistoversion käyttöä laitteellasi, jotta käyttökokemus olisi paras mahdollinen.

Verkkosoitin

Verkkosoitinta tukevat seuraavat selaimet:

Chrome
Firefox
Edge
Opera

Spotify-sisältöä voi käyttää vain Spotify-sovelluksella, verkkosoittimella tai jollakin Spotifyn muutoin valtuuttamalla sovelluksella.

Päivitetty viimeksi 20. joulukuuta 2019