Järjestelmävaatimukset

Huomautus: Osana yleisen Spotify-kokemuksen parantamista lopetamme Spotifyn-tuen Windows Phone -puhelimille. Tämä tapahtuu kolmen kuukauden kuluessa 10.12.2018 alkaen. Lisätietoja saat yhteisöstämme.

Jotta voit käyttää Spotifyta ja Spotify-sisältöä Spotify-sovelluksella, järjestelmän on täytettävä seuraavat vaatimukset:

MalliKäyttöjärjestelmä
iPhoneiPhone 5 tai uudempiiOS 10 tai uudempi, 250 Mt vapaata tilaa
iPadiPad 4 tai uudempiiOS 10 tai uudempi, 250 Mt vapaata tilaa
iPodiPod touch (6. sukupolvi) tai uudempiiOS 10 tai uudempi, 250 Mt vapaata tilaa
AndroidKaikki mallitAndroid OS 4.1 tai uudempi, 500 Mt vapaata tilaa
MacMacit ja MacBookitOS X 10.10 tai uudempi
WindowsPöytätietokoneet ja kannettavat tietokoneet
Huomautus: Poistamme Spotifyn
Windows Phone -puhelimista. Saat
lisätietoja yhteisöstämme
Windows 7 tai uudempi

Voit kuunnella Spotifyta myös useiden eri äänentoistojärjestelmien, televisioiden ja autostereojärjestelmien kautta. Kysy laitteen valmistajalta, tukeeko laitteesi Spotifyta ja miten voit ottaa Spotifyn käyttöön.

Huomautus: Spotify-sovellus voi vaihdella laitteen ja käyttöjärjestelmän mukaan. Suosittelemme uusimman ohjelmistoversion käyttöä laitteellasi, jotta käyttökokemus olisi paras mahdollinen.

Verkkosoitin

Verkkosoitinta tukevat seuraavat selaimet:

Chrome
Firefox
Edge
Opera

Spotify-sisältöä voi käyttää vain Spotify-sovelluksella, verkkosoittimella tai jollakin Spotifyn muutoin valtuuttamalla sovelluksella.

Päivitetty viimeksi 13. elokuuta 2019