Järjestelmävaatimukset

Jotta voit käyttää Spotifyta ja Spotify-sisältöä Spotify-sovelluksella, järjestelmän on täytettävä seuraavat vaatimukset:

MalliKäyttöjärjestelmä
iPhoneiPhone 4S tai uudempiiOS 9 tai uudempi, 100 Mt vapaata tilaa
iPadiPad 2 tai uudempiiOS 9 tai uudempi, 100 Mt vapaata tilaa
iPodiPod touch (5. sukupolvi) tai uudempiiOS 9 tai uudempi, 100 Mt vapaata tilaa
Android-puhelinKaikki mallitAndroid OS 4.0.3 tai uudempi, 500 Mt vapaata tilaa
Android-tablettiKaikki mallitAndroid OS 4.0.3 tai uudempi, 500 Mt vapaata tilaa
MacKaikki mallitOS X 10.9 tai uudempi
WindowsKaikki mallitWindows 7 tai uudempi

Voit kuunnella Spotifyta myös useiden eri äänentoistojärjestelmien, televisioiden ja autostereojärjestelmien kautta. Kysy laitteen valmistajalta, tukeeko laitteesi Spotifyta ja miten voit ottaa Spotifyn käyttöön.

Huomautus: Sovelluksen toiminnot voivat vaihdella laitteen ja käyttöjärjestelmän mukaan. Suosittelemme uusimman ohjelmistoversion käyttöä laitteellasi, jotta sovellus toimisi mahdollisimman hyvin.

Verkkosoitin

Verkkosoitinpalvelua voi käyttää seuraavissa selaimissa:

• Safari 6 tai uudempi
  • Internet Explorer 11 tai uudempi
  • Google Chrome (uusin versio)
  • Mozilla Firefox (uusin tai toiseksi uusin versio)
  • Opera 12 tai uudempi
  • Yandex 1 tai uudempi.

Spotify-sisältöä voi käyttää vain Spotify-sovelluksilla, verkkosoittimella tai jollakin Spotifyn muutoin valtuuttamalla sovelluksella.