Tutustu Twitter- tai Facebook-ohjeisiin:

TwitterFacebook

Apua epäonnistuneisiin maksuihin

Huomautus: Jos tilauksesi on tehty jonkin kumppanimme (esim. puhelin‑ tai laajakaistaoperaattorisi) kautta, kumppani vastaa maksuistasi.

Varmista, että maksutavallasi on riittävästi katetta. Varmista myös seuraavat:

• Se on rekisteröity samaan maahan kuin Spotify-tilisi.
  • Se ei ole vanhentunut eikä sitä ole suljettu.
  • Olet sallinut ulkomaiset ostot, verkko‑ostot ja toistuvat maksut. Löydät tämän valinnan pankkisi mobiilisovelluksen asetuksista.

Tarkista myös, että olet antanut oikeat tiedot käyttämällesi pankille tai maksupalveluntarjoajalle. Turvallisuussyistä henkilöllisyytesi saatetaan tarkistaa esim. salasanan, PIN‑koodin, sormenjäljen tai laitteeseen lähetettävän koodin avulla.

Eikö ongelma ratkennut?

• Kokeile syöttää maksutietosi uudelleen yksityisessä selainikkunassa.
  • Kokeile toista maksutapaa.
  • Kyseessä saattaa olla vain väliaikainen yhteysongelma. Odota muutama tunti ja yritä sitten uudelleen.
  • Ota yhteyttä maksupalveluntarjoajaasi.

Epäonnistuiko toistuva maksu?

Jos kuukausimaksu epäonnistuu, et menetä Premium-ominaisuuksia heti. Yritämme käsitellä maksun uudelleen seuraavien päivien aikana.

Voit tarkistaa tai päivittää maksutietosi tilisivun Tilauksesi-kohdassa.

Kirjaudu sisään tilisivullesi

Päivitetty viimeksi 3. helmikuuta 2022