Soittolistakansiot

Soittolistakansioiden avulla järjestät soittolistasi kätevästi.

Voit luoda soittolistakansioita vain työpöytäsovelluksessa ja verkkosoittimessa, mutta luomisen jälkeen ne näkyvät kaikilla laitteilla.

1. Avaa Oma kirjasto työpöytäsovelluksessa tai verkkosoittimessa.
  2. Valitse yläreunassa Lisää.
  3. Valitse Luo soittolistakansio.
  4. Anna kansiolle nimi ja paina Enter-näppäintä.

Lisää soittolista kansioon seuraavasti:

• Vedä ja pudota valitsemasi soittolista soittolistakansioon.
  • Voit myös napsauttaa soittolistakansiota hiiren kakkospainikkeella ja valita Luo soittolista.

Voit myös luoda kansioita kansioiden sisälle. Napsauta soittolistakansiota hiiren kakkospainikkeella ja valitse Luo kansio.