Tutustu Twitter- tai Facebook-ohjeisiin:

TwitterFacebook

Soittolistakansiot

Soittolistakansioiden avulla järjestät soittolistasi kätevästi.

Voit luoda soittolistakansioita vain työpöytäsovelluksessa ja verkkosoittimessa, mutta luomisen jälkeen ne näkyvät kaikilla laitteilla.

1. Napsauta haluamaasi soittolistaa hiiren kakkospainikkeella työpöytäsovelluksessa tai verkkosoittimessa.
  2. Valitse Luo kansio.
  3. Anna kansiolle nimi ja paina Enter-näppäintä.

Lisää soittolista kansioon seuraavasti:

• Vedä ja pudota valitsemasi soittolista soittolistakansioon.
  • Voit myös napsauttaa soittolistakansiota hiiren kakkospainikkeella ja valita Luo soittolista.

Voit myös luoda kansioita kansioiden sisälle. Napsauta soittolistakansiota hiiren kakkospainikkeella ja valitse Luo kansio.

Päivitetty viimeksi 12. elokuuta 2021