Spotify ja Wear OS

Ohjaa musiikkia ranteestasi.

• Toista, pysäytä ja skippaa niin kappaleita kuin podcastejakin.
  • Tallenna suosikkeja tykättyihin kappaleisiin tai soittolistoille.
  • Valitse satunnaistoisto tai toista kappale uudelleen.
  • Toista sisältöä Koti-näytöltä tai Omasta kirjastosta.
  • Valitse Spotify Connectin avulla, mitä kuuntelet toisella laitteella.
    Huomautus: Spotify Connect ‑sivusto on käytettävissä vain englanniksi.

Kuuntele liikkeellä ollessasi kantamatta puhelinta mukana.

• Striimaa sisältöä kellon verkkoyhteyden kautta.
  • Yhdistä kuulokkeet tai kuuntele kellon kaiuttimesta (valituissa laitteissa).
  • Lataa podcasteja offline-kuuntelua varten

Jos sinulla on Premium-tilaus, voit tehdä lisäksi seuraavaa:

• Lataa soittolistoja ja albumeita ja kuuntele ilman nettiä.
  • Nauti Premium-äänenlaadusta.

Huomautus: Ominaisuuksien saatavuus voi vaihdella eri malleissa.

Spotifyn hankkiminen Wear OS -laitteelle

1. Lataa Spotify-sovellus kellollasi Google Play Kaupasta.
  2. Avaa Spotify kellossa ja kirjaudu sisään Spotify-tilillesi.

Tuetut laitteet

• Kellot, joissa on Wear OS ‑versio 2.2 (Android 9) tai uudempi.
  • Pariksi liitettyjen mobiililaitteiden tulee tukea Spotifyta. Lue lisätietoja Spotifyta tukevista laitteista.
  • Joistain kelloista voidaan muodostaa pari iPhonen kanssa. Tarkista asia kellon valmistajalta.

Saat lisätietoja Wear OS -tukisivulta.