Paikalliset tiedostot

Miljoonien tarjoamiemme kappaleiden lisäksi Paikalliset tiedostot ‑ominaisuuden avulla voit kuunnella Spotify‑sovelluksen kautta myös mitä tahansa laitteellasi olevia äänitiedostoja (esim. .mp3, .mp4, .m4a).

Tärkeää: Laittomista lähteistä peräisin olevien tiedostojen tai latauksien käyttö on kielletty.

Ristihäivytys

Kun ristihäivytys on käytössä, Spotify ristihäivyttää paikalliset tiedostot, joiden näytteenottotaajuus ja kanavien määrä (mono/stereo) on sama.