Tutustu Twitter- tai Facebook-ohjeisiin:

TwitterFacebook

Paikalliset tiedostot

Voit kuunnella laitteellesi tallennettuja musiikkitiedostoja (eli paikallisia tiedostoja) Spotify‑sovelluksella.

Spotify voi toistaa mitä tahansa äänitiedostoja, joita laitteesi tukee.

Huomautus: Jos haluat avata tiedoston Spotifylla, saatat joutua sallimaan pääsyn laitteesi asetuksissa.

Ristihäivytys

Kun ristihäivytys on käytössä, Spotify ristihäivyttää paikalliset tiedostot, joiden näytteenottotaajuus ja kanavien määrä (mono/stereo) on sama.

Päivitetty viimeksi 15. huhtikuuta 2022