Spotifyn päivittäminen

Spotify paranee joka päivityksellä. Näin varmistat, että saat kaikki päivitykset.

Kun päivitys on tarjolla, sovelluksen oikeassa yläkulmassa olevaan valikkopainikkeeseen  ilmestyy sininen piste.

1. Napsauta valikkopainiketta, kun siinä näkyy sininen piste
  2. Valitse Päivitys saatavilla. Käynnistä uudelleen nyt

Vinkki: Myös sovelluksen asentaminen uudelleen takaa, että käytössäsi on uusin Spotify-versio.

Ota automaattiset päivitykset käyttöön

1. Siirry asetuksiin.
  2. Valitse iTunes & App Store
  3. Ota Päivitykset käyttöön.

Manuaalinen päivitys

1. Avaa App Store.
  2. Napauta Päivitykset oikeassa alareunassa.
  3. Etsi Spotify ja napauta PÄIVITÄ

Vinkki: Jos Spotify ei ole luettelossa, sinulla on jo sovelluksen viimeisin versio.

Ota automaattiset päivitykset käyttöön

1. Siirry asetuksiin.
  2. Valitse iTunes & App Store
  3. Ota Päivitykset käyttöön.

Manuaalinen päivitys

1. Avaa App Store.
  2. Napauta Päivitykset oikeassa alareunassa.
  3. Etsi Spotify ja napauta PÄIVITÄ

Vinkki: Jos Spotify ei ole luettelossa, sinulla on jo sovelluksen viimeisin versio.

Ota automaattiset päivitykset käyttöön

1. Avaa Google Play Kauppa.
  2. Etsi Spotify hakutoiminnolla.
  3. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa kolmea pistettä.
  4. Valitse Autom. päivitys.

Vinkki: Voit ottaa automaattiset päivitykset käyttöön kaikissa sovelluksissasi. Siirry Google Play Kaupan asetuksiin ja napauta Automaattiset sovelluspäivitykset. Jos haluat säästää dataa, voit valita, että sovelluksesi päivittyvät automaattisesti vain silloin, kun laite on yhdistetty langattomaan verkkoon.

Manuaalinen päivitys

1. Avaa Google Play Kauppa.
  2. Etsi Spotify hakutoiminnolla.
  3. Napauta PÄIVITÄ

Vinkki: Jos et näe päivitysvaihtoehtoa, sinulla on jo sovelluksen viimeisin versio.