Spotifyn päivittäminen

Spotify paranee joka päivityksellä. Näin varmistat, että saat kaikki päivitykset.

Kun päivitys on tarjolla, sovelluksen oikeassa yläkulmassa olevaan valikkopainikkeeseen  ilmestyy sininen piste.

1. Napsauta valikkopainiketta, kun siinä näkyy sininen piste
  2. Valitse Päivitys saatavilla. Käynnistä uudelleen nyt

Vinkki: Myös sovelluksen asentaminen uudelleen takaa, että käytössäsi on uusin Spotify-versio.

Automaattisten päivitysten käyttöönotto

1. Siirry iPhonen tai iPadin asetuksiin.
  2. Valitse iTunes ja App Store.
  3. Ota appipäivitykset käyttöön.

Manuaalinen päivitys

1. Avaa App Store.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa Apple ID -kuvaketta.
  3. Etsi Spotify ja napauta PÄIVITÄ

Vinkki: Jos Spotifyta ei ole luettelossa, sinulla on jo sovelluksen viimeisin versio.

Automaattisten päivitysten käyttöönotto

1. Avaa Google Play Kauppa.
  2. Etsi Spotify hakutoiminnolla.
  3. Napauta oikeassa yläkulmassa olevia kolmea pistettä.
  4. Ota automaattinen päivitys käyttöön.

Vinkki: Voit ottaa automaattiset päivitykset käyttöön kaikissa sovelluksissasi. Siirry Google Play Kaupan asetuksiin ja napauta Automaattiset sovelluspäivitykset. Jos haluat säästää dataa, voit valita, että sovelluksesi päivittyvät automaattisesti vain silloin, kun laite on yhdistetty Wi-Fi-verkkoon.

Manuaalinen päivitys

1. Avaa Google Play Kauppa.
  2. Etsi Spotify hakutoiminnolla.
  3. Napauta PÄIVITÄ

Vinkki: Jos et näe päivitysvaihtoehtoa, sinulla on jo sovelluksen viimeisin versio.

Päivitetty viimeksi 29. heinäkuuta 2020