Spotify Connect

Spotify Connect muuttaa Spotify-sovelluksesi kaukosäätimeksi, jolla toistat musiikkia esimerkiksi kaiuttimien, televisioiden ja muiden laitteiden kautta.

Spotify Everywhere -sivustolle on koottu yhteensopivia laitteita. Jos laitettasi ei näy sivustolla, voit kysyä asiasta sen valmistajalta.

Näin pääset alkuun

Varmista aluksi seuraavat asiat:

• Kaikki laitteet ovat samassa Wi-Fi-verkossa.
  • Spotify-sovellus on päivitetty uusimpaan versioon.
  • Kaikkien laitteiden ohjelmistot ovat ajan tasalla. Jos et tiedä, miten ohjelmistoversio tarkistetaan ja päivitetään, kysy laitteen valmistajalta.

Valitse seuraavaksi laite, jolla käytät sovellusta:

1. Avaa Spotify ja laita musiikki soimaan.
  2. Valitse oikeasta alakulmasta Liitä laitteeseen .
  3. Valitse luettelosta laite, jolla haluat kuunnella.

Huomautus: Jos keskeytät toiston yli 10 minuutiksi, yhteys on ehkä muodostettava uudelleen.

1. Avaa Spotify ja laita musiikki soimaan.
  2. Valitse näytön alareunasta .
  3. Valitse luettelosta laite, jolla haluat kuunnella.

Huomautus: Jos keskeytät toiston yli 10 minuutiksi, yhteys on ehkä muodostettava uudelleen.

Eikö haluamasi laite ole laiteluettelossa?

Kokeile poistaa Näytä vain paikalliset laitteet -asetus käytöstä. Näin sovellus yrittää löytää myös sellaisia lähellä olevia laitteita, jotka eivät käytä samaa internetyhteyttä kuin laitteesi. Toimi näin:

1. Valitse Koti .
  2. Valitse Asetukset .
  3. Valitse Laitteet.
  4. Poista Näytä vain paikalliset laitteet käytöstä ja kokeile Connectia uudelleen.

Saat lisätietoa Spotifyn yhdistämisestä eri laitteisiin seuraavista artikkeleista:

Päivitetty viimeksi 21. syyskuuta 2020