Spotify Connect

Spotify Connect muuttaa Spotify-sovelluksesi kaukosäätimeksi, jolla toistat musiikkia esimerkiksi kaiuttimien, televisioiden ja muiden laitteiden kautta.

Spotify Gear -sivustolle on koottu yhteensopivia laitteita. Jos laitettasi ei näy sivustolla, voit kysyä asiasta sen valmistajalta.

Näin pääset alkuun

Varmista aluksi seuraavat asiat:

Valitse seuraavaksi alta se laite, jonka Spotify-sovellusta haluat käyttää.

1. Avaa Spotify ja laita musiikki soimaan.
  2. Valitse oikeasta alakulmasta Liitä laitteeseen .
  3. Valitse luettelosta laite, jolla haluat kuunnella.

Vinkki: Voit käyttää Spotify Connectia myös verkkosoittimella.

1. Avaa Spotify ja laita musiikki soimaan.
  2. Valitse näytön alareunasta Käytettävissä olevat laitteet.
  3. Valitse luettelosta laite, jolla haluat kuunnella.

Eikö haluamasi laite ole laiteluettelossa?

Kokeile poistaa Näytä vain paikalliset laitteet -asetus käytöstä. Näin sovellus yrittää löytää myös sellaisia lähellä olevia laitteita, jotka eivät käytä samaa internetyhteyttä kuin laitteesi. Toimi näin:

1. Valitse Koti .
    Oletko Premium-käyttäjä? Valitse Oma kirjasto .
  2. Valitse Asetukset .
  3. Valitse Laitteet.
  4. Poista Näytä vain paikalliset laitteet käytöstä ja kokeile Connectia uudelleen.

Spotifyta voi kuunnella eri laitteilla myös näillä tavoilla: