Vahvista sähköpostiosoite

Turvallisuussyistä pyydämme sinua toisinaan vahvistamaan sähköpostiosoitteesi.

Napauta LÄHETÄ SÄHKÖPOSTI, kun sovellus pyytää sinulta vahvistusta, niin lähetämme vahvistuslinkin Spotify-tilillesi rekisteröityyn sähköpostiosoitteeseen.

Vanha sähköpostiosoite

Jos et enää käytä Spotify‑tilillesi rekisteröityä sähköpostiosoitetta tai et pääse kirjautumaan tälle sähköpostitilille, voit päivittää osoitetietosi napauttamalla Muokkaa sähköpostiosoitetta.

Etkö saanut sähköpostiviestiä?

• Tarkista roskapostikansio ja muut mahdolliset suodatetut kansiot (esimerkiksi tarjoukset).
  • Tarkista, onko sähköpostissasi suodattimia tai asetuksia, jotka saattavat piilottaa tai estää sähköpostiviestit osoitteesta @spotify.
  • Käynnistä sovellus uudelleen ja yritä uudestaan.