Kuuntele offline-tilassa

Lataa musiikki ja podcastit, niin ne ovat mukanasi sielläkin, missä nettiä ei ole.

• Premium‑käyttäjänä voit ladata albumeita, soittolistoja ja podcasteja laitteellesi.
  • Spotifyn maksuttoman version käyttäjät voivat ladata podcasteja.
  • Voit ladata jopa 10 000 kappaletta laitetta kohden enintään viidelle eri laitteelle.
  • Sinun on käytävä online‑tilassa vähintään 30 päivän välein, jotta ladattu sisältö pysyy käytössäsi. Näin Spotify voi kerätä toistotiedot artistien palkkioita varten.

Lataaminen

Eikö lataus onnistu?

• Tarkista, että laite ei ole lepotilassa.
  • Tarkista, että internetyhteys on käytössä.
  • Varmista, että tallennustilaa on riittävästi.
    Vinkki: Vapaata muistia kannattaa olla vähintään 1 Gt.
  • Poista käytöstä kaikki välimuistin tyhjentävät ja akkua säästävät sovellukset.
  • Varmista, että viiden laitteen enimmäismäärä ei ole täynnä.

Vaihtaminen offline-tilaan

Ladattua sisältöä aletaan toistaa automaattisesti, kun verkkoyhteys katkeaa. Jos haluat varmistaa kuuntelevasi pelkkää ladattua sisältöä, voit käyttää offline-tilaa.

Eikö ladatun sisällön toisto onnistu?

Tarkista kappaleen tai soittolistan kohdalta latauksen tila.

Ladattu‑kuvake Lataus onnistui

Näin teet vianmäärityksen:

• Käynnistä sovellus uudelleen.
  • Vaihda offline‑tilaan.

Lataus käynnissä ‑kuvake tai Lataa‑kuvakeKappaleita ei ole ladattu

Näin teet vianmäärityksen:

Huomautus: Ladattu musiikki ja podcastit on ladattava uudelleen, kun sovellus on asennettu uudelleen.

Kappale tai podcast ei ole enää ladattuna

Lataamasi tiedostot saattavat poistua seuraavista syistä:

• Et ole käynyt online-tilassa kertaakaan viimeisen 30 päivän aikana.
  • Olet asentanut sovelluksen uudelleen.
  • Olet ladannut kuunneltavaa useammalle kuin viidelle laitteelle.
    Huomautus: Lataukset poistetaan laitteelta, jonka käytöstä on eniten aikaa.
  • Spotify‑sovelluksesi ei ole ajan tasalla.
  • SD‑korttisi (jos sinulla on sellainen) ei toimi oikein.

Latausten kumoaminen

Voit ladata sisältöä enintään viidelle eri laitteelle. Jos haluat ladata sisältöä lisälaitteelle, sinun on poistettava lataukset toisesta laitteesta.

Poista kaikki lataukset mobiililaitteelta:

1. Valitse Asetukset Asetukset‑kuvake.
  2. Vain iOS: Napauta Tallennustila.
  3. Valitse Poista kaikki lataukset.

Poista lataukset manuaalisesti:

1. Avaa Oma kirjasto.
  2. Vain mobiililaitteet: Valitse Lataukset.
  3. Avaa ladattu albumi tai soittolista.
  4. Napauta vihreää nuolipainiketta Ladattu‑kuvake.
  5. Vain mobiililaitteet: Napauta Poista.
    Huomautus: Vihreä kuvake muuttuu mustaksi Lataa‑kuvake.