Offline-kuuntelu

Ota musiikki ja podcastit mukaan myös Internetin ulottumattomiin.

• Premium-käyttäjänä voit ladata albumeita, soittolistoja ja podcasteja laitteellesi.
  • Spotifyn ilmaisversion käyttäjät voivat ladata podcasteja.

Huomautus: Jotkin podcastit sisältävät videoita, mutta niistä voi ladata vain äänen.

Voit ladata jopa 10 000 kappaletta laitetta kohden jopa viidelle eri laitteelle.

Huomautus: Käy online-tilassa vähintään 30 päivän välein, jotta ladattu sisältö pysyy käytössäsi. Näin Spotify voi kerätä toistotiedot artistien palkkioita varten.

Lataaminen

1. Kun olet online-tilassa, valitse haluamasi ladattava sisältö.
    Huomautus: Et voi ladata yksittäisiä kappaleita, mutta voit lisätä ne soittolistaan ja ladata soittolistan.
  2. Lataa napauttamalla .
    Android: Napauta Lataa päälle.

Vihreä nuoli ilmaisee, että lataus on onnistunut.

Ladattu sisältö tallennetaan omaan kirjastoon.

Mobiilidatan säästäminen

Oletusarvoisesti lataaminen ei onnistu ilman Wi-FI-yhteyttä. Siksi lataaminen ei kuluta mobiilidataa.

Voit sallia mobiilidatan avulla lataamisen näin:

1. Valitse Koti .
  2. Valitse Asetukset .
  3. Valitse Musiikin äänenlaatu.
  4. Napauta Lataus-kohdassa Lataa matkapuhelinverkon kautta -vaihtoehto päälle .

Vinkki: Suosittelemme, että käytät lataamiseen Wi-Fi-yhteyttä, jotta vältyt mahdollisilta datasiirtomaksuilta.

Huomautus: Työpöytäsovelluksella voi ladata vain soittolistoja.

1. Kun olet online-tilassa, valitse haluamasi ladattava soittolista.
  2. Napsauta Lataa päälle.

Vihreä nuoli tarkoittaa, että lataus on onnistunut.

Ladattu sisältö tallennetaan omaan kirjastoon.

Vaihtaminen offline-tilaan

Ladattua sisältöä toistetaan automaattisesti, kun internetyhteys katkeaa. Voit kuitenkin käyttää offline-tilaa, jos haluat varmistaa, että ainoastaan ladattua sisältöä toistetaan.

1. Valitse Koti .
  2. Valitse Asetukset .
  3. Valitse Toisto.
  4. Ota Offline-tila käyttöön.

Sisältö, jota et ole ladannut, näkyy nyt harmaana, eikä sitä voi käyttää.

1. Avaa Spotify.
  2. Mac: Valitse näytön yläreunan Apple-valikosta Spotify
    Windows: Valitse sovelluksen vasemman yläkulman Windows-valikosta Tiedosto.
  3. Valitse Offline-tila.

Sisältö, jota et ole ladannut, näkyy nyt harmaana, eikä sitä voi käyttää.

Eikö lataus onnistu?

Varmista, että laite on valmis lataamaan:

• Tarkista, että laite ei ole lepotilassa.
  • Tarkista, että internetyhteys on käytössä.
  • Varmista, että tallennustilaa on riittävästi.
    Vinkki: Vapaata muistia kannattaa olla vähintään 1 Gt.

Eikö ladatun sisällön toisto onnistu?

Tarkista latauksen tila kappaleen tai soittolistan vieressä:

Latauksen tila Mitä tehdä

Lataus onnistui

Kokeile käynnistää sovellus uudelleen.

Voit myös varmistaa vaihtamalla offline-tilaan, että internetyhteyden muodostamisyritykset eivät haittaa toistoa.

tai

Lataus ei onnistunut

Katso Eikö lataus onnistu? -kohta.

Jos siitä ei ole apua, asenna sovellus uudelleen.

Huomautus: Musiikki on ladattava uudelleen, kun sovellus on asennettu uudelleen.

Onko lataukset poistettu?

Saatat menettää ladatut tiedostot seuraavissa tapauksissa:

• Et ole käynyt online-tilassa vähintään kerran 30 päivään.
  • Asennat sovelluksen uudelleen.
  • Lataat kuunneltavaa useammalle kuin viidelle laitteelle.
    Huomautus: Lataukset poistetaan laitteelta, jonka käytöstä on eniten aikaa.

Jos syynä ei ole mikään näistä, varmista, että laitteesi voi säilyttää lataukset:

• Varmista, että Spotify-sovelluksesi on ajan tasalla.
  • Jos laitteessasi on SD-kortti, varmista, että se toimii.

Päivitetty viimeksi 21. helmikuuta 2021