Spotify Apple Watchissa

Kun käytössäsi on Apple Watch sekä Spotify, voit ohjata musiikkia kellollasi.

• Toista, pysäytä ja skippaa niin kappaleita kuin podcastejakin.
  • Kuuntele suoraan kellostasi (Premium-ominaisuus).
  • Kuuntele ilman nettiä ja puhelintasi (Premium‑ominaisuus).
  • Tallenna suosikkisi.
  • Valitse Spotify Connectin avulla, mitä kuuntelet toisella laitteella.
  • Ohjaa musiikkia ja podcasteja Sirin äänikomennoilla.

Kuuntele offline-tilassa

Premium‑ominaisuus

Lataa Apple Watchiin musiikkia ja podcasteja, niin voit kuunnella ilman nettiä. Voit siis jättää puhelimen kotiin ja ottaa Spotifyn mukaasi.

Voit ladata Apple Watchiin noin kymmenen tuntia kuunneltavaa – ja enemmänkin, jos Apple Watch ‑mallissasi on sitä enemmän tallennustilaa.

Huomautus: Voit ladata korkeintaan 50 kappaletta soittolistaa kohden.

1. Siirry puhelimellasi soittolistaan tai podcastiin, jonka haluat ladata.
    Huomautus: Et voi ladata yksittäisiä kappaleita, mutta voit lisätä ne soittolistaan ja ladata sen.
  2. Napauta 3 vaakasuoraa pistettä ‑kuvake.
  3. Napauta Lataa Apple Watchiin.

Tuetut laitteet

• iPhone, jossa on vähintään iOS 12
  • Apple Watch, jossa on vähintään watchOS 7.0

Spotifyn lisääminen Apple Watchiin

Lataa Spotify‑sovellus iPhonellesi ja kirjaudu sisään sovellukseen, niin Spotify näkyy myös Apple Watchissasi.

Huomautus: Varmista, että Apple Watch on yhdistetty iPhoneesi Bluetoothin kautta.

Lataa Spotify iPhonelle

Eikö toimi?

Kokeile Applen asennusohjeita tai uudelleenlatausohjeita.

Kuunteleminen suoraan kellosta

Premium‑ominaisuus

Jos haluat kuunnella online‑tilassa suoraan kellostasi, tarvitset seuraavat:

• Vähintään Apple Watch Series 3 ‑kello
  • watchOS 7.0 tai uudempi
  • Mobiilidata‑ tai Wi‑Fi‑yhteys.

Vinkki: Varmista, että iPhonellasi on uusin Spotify-versio.

Eikö ominaisuutta näy?

Varmista, että Spotify-sovellus ja Apple Watchin käyttöjärjestelmä ovat ajan tasalla.