Spotify Apple Watchissa

Kun käytössäsi on Apple Watch sekä Spotify, voit soittaa musiikkia kellollasi.

• Kuuntele suoraan kellosta joko verkkoyhteydellä tai ilman (vain Premium).
  • Ohjaa kellolla puhelimesi Spotify‑sovellusta.
  • Valitse Spotify Connectin avulla, mitä kuuntelet toisella laitteella.
    Huomautus: Spotify Connect ‑sivusto on käytettävissä vain englanniksi.
  • Ohjaa musiikkia ja podcasteja Sirin äänikomennoilla.

Spotifyn lisääminen Apple Watchiin

Näin lisäät Spotifyn Apple Watchiin:

1. Avaa iPhonen Watch‑sovellus.
    Huomautus: Sinua pyydetään muodostamaan laitepari Apple Watchin kanssa, jos sitä ei vielä ole.
  2. Siirry Käytettävissä olevat apit ‑kohtaan ja asenna Spotify.

Vinkki: Voit ladata sovelluksia Apple Watchiin myös App Storesta.

Lataa Spotify App Storesta

Spotifyn kuunteleminen Apple Watchista

Spotify Premium ‑käyttäjät voivat striimata musiikkia ja podcasteja Apple Watchilla sekä ladata niitä kuunneltavaksi offline-tilassa silloin, kun verkkoyhteyttä ei ole.

Huomautus: Free‑käyttäjät eivät voi striimata sisältöä suoraan tai kuunnella sitä offline‑tilassa Apple Watchilla. He voivat kuitenkin ohjata kellolla muiden laitteiden Spotify‑sovelluksia.

Kuunteleminen suoraan kellosta

Jos haluat kuunnella suoraan kellosta ilman puhelinta, tarvitset seuraavat:

• Spotify Premium
  • Vähintään Apple Watch Series 3 ‑kello
  • watchOS 7.0 tai uudempi
  • Kelloon yhdistetyt Bluetooth‑kuulokkeet
  • Mobiilidata‑ tai Wi‑Fi‑yhteys.

Kuuntele offline-tilassa

Voit ladata Apple Watchiin mallista riippuen ainakin 10 tuntia musiikkia ja podcasteja, jotta voit kuunnella niitä myös ilman verkkoyhteyttä.

Huomautus: Soittolistakohtainen raja on 100 latausta.

Kappaleiden lataaminen Apple Watchiin Watch‑sovelluksella

1. Siirry Koti‑näytölle pyyhkäisemällä oikealle.
  2. Etsi soittolista, jonka haluat ladata, ja napauta Lataa.

Huomautus: Jos haluat ladata podcastin, katso alta ohjeet lataamiseen iPhonen kautta.

Kun haluat käyttää latauksiasi, siirry Koti‑näytölle pyyhkäisemällä oikealle ja napauta sitten Lataukset‑kansiota.

Kappaleiden ja podcastien lataaminen Apple Watchiin iPhonella

1. Siirry sen soittolistan tai podcastin kohdalle, jonka haluat ladata.
    Huomautus: Et voi ladata yksittäisiä kappaleita, mutta voit lisätä ne soittolistaan ja ladata soittolistan.
  2. Napauta 3 pistettä vaakasuorassa.
  3. Napauta Lataa Apple Watchiin.
    Vinkki: Voit nopeuttaa lataamista pitämällä Apple Watchin Spotify‑sovelluksen auki ja käyttämällä lataukseen Wi‑Fiä Bluetoothin sijaan. Laita tätä varten Bluetooth pois päältä Asetukset‑sovelluksesta (ei Ohjauskeskuksesta).

Kun haluat käyttää latauksiasi, siirry Koti‑näytölle pyyhkäisemällä oikealle ja napauta sitten Lataukset‑kansiota.

Eikö toimi?

Kokeile Applen asennusohjeita tai uudelleenlatausohjeita.