Duotilauksen maksut

Laskutamme vain tilauksen haltijaa (eli tilauksen tehnyttä henkilöä), emme koskaan tilaukseen kutsuttuja jäseniä.

Tilauksen haltijalta veloitetaan tilauksen koko hinta riippumatta tilaukseen liittyneiden jäsenten määrästä.

Huomautus: Jos olet jo tilannut Premiumin jonkin kumppaniyrityksemme (esim. puhelin- tai laajakaistaoperaattorin) kautta, sinun on ensin peruutettava tilaus ja odotettava nykyisen Premium-tilausjakson päättymistä.

Maksutavat

Näet alueellasi saatavilla olevat maksutavat siirtymällä sivulle www.spotify.com/premium ja jatkamalla tilauksen tekemistä maksusivulle asti. Sinua ei veloiteta ennen maksutietojen antamista.

Onko sinulla jo Premium?

Jos sinulla on jo Premium-tilaus, laskutus siirtyy uuteen tilaukseen automaattisesti eikä vanhaa tilausta tarvitse erikseen peruuttaa.

  • Tilauksen haltijoille: Uusi maksupäiväsi todennäköisesti aikaistuu muutamalla päivällä tilausten hintaerosta johtuen.
  • Tilauksen jäsenille: Tilauksen haltija vastaa kaikista maksuista. Menetät aiemmassa Premium-tilauksessasi jäljellä olevan jo maksetun ajan.

Voit seurata tilannetta tilisivullasi kohdassa Tilauksesi.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Oliko tästä artikkelista apua?