Spotifyta tukevat laitteet

Huomautus: Yhdellä tilillä voit toistaa musiikkia vain yhdestä laitteesta kerrallaan.

Voit ladata sovelluksen tietokoneelle, mobiililaitteelle ja tabletille.

Lataa sovellus

Tuetut versiot

iOS

iOS 13 tai uudempi

Android

Android 5.0 ja uudemmat

Mac

OS X 10.13 tai uudempi

Windows

Windows 7 tai uudempi

Verkkosoitin

Voit kuunnella Spotifylla verkkoselaimellasi.

Siirry verkkosoittimeen

Tuetut verkkoselaimet:

• Chrome
  • Firefox
  • Edge
  • Ooppera
  • Safari

Muut laitteet

Sovellus on saatavilla joissakin autoissa, televisioissa, pelikonsoleissa, älykelloissa ja muissa laitteissa. Tutustu kyseisten laitteiden sovelluskauppoihin.

Voit kuunnella myös langattomasti monilla laitteilla, kuten Spotify Connectilla, Bluetoothilla, Apple AirPlaylla, Chromecastilla, Alexalla, Google Assistantilla ja monilla muilla.

Tarkista yhteensopivat laitteet valmistajalta.

Huomautus: Spotify-sisältöä voi käyttää vain Spotify-sovelluksella, verkkosoittimella tai jollakin Spotifyn muutoin valtuuttamalla sovelluksella.