Uloskirjautuminen

Etsitkö uloskäyntiä? Valitse laitteesi alta, niin saat ohjeet siihen, miten sovelluksesta pääsee kirjautumaan ulos.

1. Valitse sovelluksen oikeasta yläkulmasta .
  2. Valitse Kirjaudu ulos.
  1. Valitse profiilisi vasemmalla olevan valikon alareunasta.
  2. Valitse KIRJAUDU ULOS.
  1. Valitse Koti
    Oletko Premium-käyttäjä? Valitse Oma kirjasto .
  2. Valitse Asetukset .
  3. Vieritä loppuun saakka.
  4. Valitse Kirjaudu ulos.

Kirjaudu ulos kaikkialta

Käytitkö Spotifyta laitteella, joka ei ole omasi (esim. kaverin puhelimella tai koulun tai kirjaston tietokoneella), ja unohdit kirjautua ulos? Ei hätää! Voit kirjautua ulos verkkosoittimista, tietokoneilta, tableteilta ja mobiililaitteilta yhdellä napsautuksella:

1. Kirjaudu sisään tilisivullesi
  2. Napsauta KIRJAUDU ULOS KAIKKIALTA

Huomautus: Tämä ei koske kumppanilaitteita, kuten Sonosta ja PlayStationia. Katso näiden laitteiden käyttöoppaista lisätietoja siitä, miten voit kirjautua ulos Spotifysta (tai poistaa tilin linkityksen).