Spotify-radio

Spotify-radio luo kappalekokoelman valitsemasi artistin, albumin, soittolistan tai kappaleen pohjalta. Se myös päivittyy, joten sen sisältö pysyy tuoreena.

Täydellinen valinta, kun haluat säilyttää tunnelman, mutta et tiedä mitä kuunnella.

1. Siirry haluamasi artistin, albumin, soittolistan tai kappaleen sivulle.
  2. Valitse 3 vaakasuoraa pistettä ‑kuvake tai 3 pystysuoraa pistettä ‑kuvake.
  3. Valitse Siirry radioon.

Radion tallentaminen

Voit tallentaa haluamasi artisti‑, albumi‑ tai kappaleradion Oman kirjastosi Soittolistat‑kohtaan tykkäämällä Tykkää‑kuvake siitä.

Jos olet Premium-käyttäjä, voit myös ladata sen.

Huomautus: Soittolistaradioita ei voi tallentaa tai ladata.