Tutustu Twitter- tai Facebook-ohjeisiin:

TwitterFacebook

Lajittelu ja suodatus

Lajittelemalla ja suodattamalla voit selata musiikkia ja podcasteja kätevinä luetteloina.

Suodata-toiminnon avulla voit hakea tietystä luettelosta tai selata pelkkiä latauksiasi.

Lajittele-toiminnon avulla järjestät tulokset tiettyyn järjestykseen, esimerkiksi jonkin seuraavista mukaisesti:

• Äskettäin kuunnellut
  • Äskettäin lisätyt
  • Aakkosjärjestys

Huomautus: Käytettävissä olevat lajittelu- ja suodatusvaihtoehdot vaihtelevat selaamasi sisällön mukaan.

Ohjeet lajittelujen ja suodattimien käyttöön saat valitsemalla laitteesi.

Mukautettu järjestys

Mukautetun järjestyksen voi luoda vain työpöytäsovelluksessa, mutta luomisen jälkeen se näkyy kaikilla laitteilla.

Voit luoda mukautetun järjestyksen seuraaville:

• Luomissasi soittolistoissa olevat kappaleet
  • Oman kirjastosi soittolistat

Lajittele kohteet vetämällä ja pudottamalla ne haluttuun järjestykseen.

Päivitetty viimeksi 20. tammikuuta 2022